2012 m. kovo 6 d., antradienis

STYLISH BLOGGER AWARD

Ploju rankutėmis ir dėkoju Rūtai , kuri mano blogui įteikė Stylish Blogger apdovanojimą. Dabar turiu parašyti 7 faktus apie save. Prisipažinsiu, jog blog'e esu visiškai kitokia nei realybė, čia atsikleidžia dar niekam negirdėtos mintys, kurias pati vargiai ar sugalvočiau pasakyti garsiai, tačiau kai viską užrašau ir skaitau tyliai savo pasąmonėje, atrodo skamba žymiai geriau. Taigi pradedu:


1. Paniškai bijau arklių ir kas sako, kad jie suteikia ramybę- meluoja. Man net negera pasidaro, kai tas gyvūnas į mane pasižiūri, o ką jau kalbėt, kai bando iš lėto prisėlinti. Esu 100% įsitikinus, jog šita mano fobija atsirado, kai kaime senelis turėjo pasiūtusį arklį.


2. Mano nuotaika gan nepastovi ir tai dažniausiai priklauso nuo to su kokiais žmonėmis bendrauju. Namie ir mokykloj būnu visiškai skirtinga, su šeima ir draugais taip pat. Galbūt pastaruoju metu mano interesai keičias ir su tėvais nerandu bendros kalbos.


3. Beveik viską stengiuos atlikti kruopščiai, aišku nevisada pavyksta, bet jei jau kažkuo apsiėmiau, tai turiu pasistengti, nes kitaip jaučiuos blogai jei neviskas pavyksta tobulai arba bent jau taip kaip planavau.


4. Manau, jog moku prisitaikyti prie aplinkos. Augdama spėjau susipažinti su gan įvairiu gyvenimu; laksčiau po pievas kaip tikra kaimo mergiotė, žinau, ką reiškia toks gyvenimas, bet ir žinau ką reiškia dalyvauti tam visuomeniškam gyvenime, kuriam turi rodyti savo gerą elgesį ir manieras. Kai kas sako, jog esu labai išlepus, bet nė velnio, tiesiog žinau savo vietą.


5. Dievinu šokti. Galiu šokti netgi viena, namie, pasileidus garsiai muziką, ir man niekad nenusibos. Jei parduotuvėje išgirstų gerą dainą, pradedu šokti, mano broliui dėl to dažniausiai būna dėl manęs gėda.


6. Norėčiau turėti geriausią draugą gėjų. Galbūt šiemet reiktų paprašyt to Kalėdų senio?


7. Nedžiovinu, nenaudoju jokių tiesinimo žnyplių savo plaukams. Vengiu tokių dalykų, nes stengiuos savo plaukus išlaikyti kuo sveikesnius, netgi kai kirpykloje kirpėja džiovina mano plaukus, tos kelios minutės būna labai nemalonios. Gražiausia man atrodo, kai merginos ilgus plaukus susiriša į arklio uodegėlę, vadinu tai cheerleaders uodegele, pabrėžia visus veido bruožus, apnuogina kaklą. Pati taip dažnai nešioju plaukus.


Turiu teisę apdovanoti ir kitus blogus.(apdovanoju tuos, kurie dar mačiau , kad nėra gavę šio award'o)
http://clicktocheerupkitty.blogspot.com/
http://dustyevening.blogspot.com/
http://stylishlifeby.blogspot.com/
http://photontbk.blogspot.com/
http://daiktuistorijos.blogspot.com/
http://maria-prettythings.blogspot.com/

2 komentarai:

  1. Congratulations for this award! :) Great blog!

    ♥,
    Minna

    Feel free to follow me at
    Missingsparkles.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Congrats dear!

    http://www.hsquaredfashion.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti