2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

JAU NEBEBUS TOKIŲ KAIP TU, NEBUS TOKIŲ KAIP AŠ

Nežinau dėl ko ima žiovulys; ar dėl to, kad man kuo greičiau reikia surasti kažkokį užsiėmimą, ar kaltas nepastovus oras, kuris atneša slogią nuotaiką. Kaip ten bebūtų, bet gyventi šiuo metu yra tikrai gan lengva, į galvą nebelenda visokios mintys, kurios neduodavo ramybės anksčiau, pagaliau galiu ramiai užmigti ir gerai išsimiegoti, šypsotis ne tik kitiems, bet ir sau. Nelabai suprantu kuriuo metu įvyko lūžis ir nuo krūtinės kaip akmuo nukrito sunki našta. Galbūt turėčiau dėkoti L, kuris padėjo pamiršt senas klaidas, tačiau davė pradžią kitoms. Prisipažinsiu, kad gyventi su 'aštriais' prieskoniais kur kas įdomiau negu nuobodžiai vilkti savo dienas ir laukti kažko. Vis dėlto pastarieji įvykiai, kad ir kokie netikėti būtų, įnešė naujų potyrių, kurių seniai nejaučiau, netgi buvau pamiršus, bet žmogus labai sudėtingas sutvėrimas, jam reikia daug laiko apmąstyti visus savo žingsnius tam, kad nesuklystų, bet iš tikrųjų kartais net nepastebėdamas jis per labai trumpą laiką nepamirštamai pakeičia savo gyvenimą. Po truputį pradedu matyti kas gyvenime gražu, galbūt džiaugsmo įnešė ir geresni santykiai su G, su ja pastaruoju metu itin gerai pradėjau sutarti, džiaugiuosi ir tuo dalyku, kad vakarai bus nebe tokie tamsūs ir šalti, grožėtis miesto senamiesčiu galima bus ilgiau, ohh kaip aš to pasiilgau!



Charmant








8 komentarai:

  1. thanks a lot for the comment:) i love those photos, they remind me of good warmm days:)

    have a good one <33

    Love,
    Nee
    ROSECANDLE11

    AtsakytiPanaikinti
  2. amazing pics! love this
    xx

    http://wonderfashionista.blogspot.it/

    AtsakytiPanaikinti
  3. That balcony looks gorgeous. I would love to own a place with a balcony like that.

    http://www.glamkittenslitterbox.com/
    Twitter: @GlamKitten88

    AtsakytiPanaikinti
  4. gorgeous pictures! i love the last one!

    bijou-minou.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. nuostabios nuotraukos, ir džiugu skaityti jog gali atsipalaiduoti ir esi laimiga!
    To, deja, apie save pasakyti negalėčiau (kalbu apie atsipalaidavimą)

    AtsakytiPanaikinti
  6. T, tikiu, kad greitu laiku tikrai atrasi poilsį! :) o laimė man- trumpalaikis jausmas.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dabar, po įskaitų gal kaip nors ir atsipalaiduosiu:) na jau, nesakyk taip. Pabandyk pažvelgti giliau, kaip viena draugė yra pasakiusi (kuri beveik visada yra laiminga ir šypsosi): "Supratau, kad tikra laimė yra visur, pamirštant tai ko neturi ir galvojant apie tai ką turi ir ką matai" Bandau dabar gyventi su tokiu motto :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Iš tiesų, nes juk žmogus ieško laimės kažkur net nepastebėdamas, kad ją turi visai šalia savęs. Džiaugiuos, kad turiu namus, šeimą ar kažką daugiau ko galbūt kiti neturi ir už tai turiu būt laiminga. :)

    AtsakytiPanaikinti