2012 m. vasario 25 d., šeštadienis

IT CUT ME LIKE A KNIFE WHEN YOU WALKED OUT OF MY LIFE

Prisipažinau, kad per šiuos metus supratau ką reiškia tikra baimė. Tai tikrai ne vorai, varlės ar žmogaus anatomija. Baimė kažkas daugiau, tai ne dalykai, o gyvenimas. Nors ir žengiu iškelta galva, o mano sprendimai šiuo metu gan tvirti, tikrai nesijaučiu tokia įsitikinus viduje. Viduje tvyro ta tokia baimė, kada žinai, kad viena klaida sugriaus viską, ką buvai kūrus anksčiau. Skaudžiai pasimokiau, todėl to patirt vėl nenoriu. Bijau. Niekad nesugebėjau suvaldyt savo proto, nes kažkas giliai krūtinėje nenorėjo pasiduot. Dabar jaučiu, kad viskas vyksta iš naujo, kaip pradeda pykinti nuo to jausmo ir nežinau ar tai gerai ar ne. Gyvenime privalome bandyt daugmaž viską, kas atrodo verta, bet šį kartą atsarga gėdos nedaro. Šį kartą nė nesiruošiu bandyt. Matyt, gyvenimas nusprendė su manimi pažaisti vėl. Deja, pasirinko netinkamą laiką.


Charmant



2 komentarai:

  1. Mergyt, bet kokiu atveju pasaulis suktis nenustoja. Manau jei lemta gyvenimas viska pats sudelioja kaip turi buti, o jei nesudelios reiskia ir nebuvo lemta.

    Linkejimai nuo Rebekos
    www.rebekasbeautyworld.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. That's a stunning photo! I love it! I'm also running a contest right now! You could win a £50 voucher for Sunglasses Shop and anyone can enter! Stop by and check it out!

    www.raindropsofsapphire.com

    AtsakytiPanaikinti