2012 m. sausio 8 d., sekmadienis

I'M NOT GOING TO GIVE UP

Negaliu patikėti, kad mano katino dienos jau baigės. Viduj tvyro kažkokia įtampa panaši į baimę. Nejaugi bijau grįžt į mokyklą. Net pačiai juokinga. Iš tikrųjų ne. Turbūt greičiau visai nenoriu eit ten, kur nesijaučiu gerai. Pastaruoju metu taip nesijaučiu gana dažnai. Po truputį manyje vis auga kažkoks nepasitenkinimas ir nežinau, kas dėl to kaltas. Nesinori matyti ir kai kurių žmonių, nes esu ant jų supykus, nors nieko blogo jie nėra padarę. Pikta, kaip vieniems gyvenimas viską patiesia ant auksinės lėkštutės, o kiti didelėm pastangom turi tvirtai įsikabinę kopti link savo svajonių. Pažįstu tokius žmones. Atrodo, jog jie net nesupranta, ką reiškia kentėt, nes gyvenimas jiems dovanoja pačias gražiausias akimirkas. Prisimenu mūsų pokalbį su A ir tada kai jis man pasakė, jog kai kurie žmonės tiesiog gimė sėkmingais ir ką jie bedarytų ar kaip besielgtųsi jiems vis tiek sekasi. Tada su juo sutikti nenorėjau, bet dabar apie tai pamąsčius, supratau, kad taip tikrai gali būti, bet suprantu ir tai, jog tokių žmonių teisti negalima. Jeigu gyvenimas ir smūgiuoja, tai tuos smūgius esi priverstas tik atlaikyti, kitos išeities nėra.


Charmant






10 komentarų:

  1. Nereikia vengti ir pykti ant tų, kuriems sekasi. Manau ta "sėkmė" graži tik iš šono. Būna, jog tie, kurie daug šypsosi, juokiasi, rodos, kiekviena diena, lyg ant sparnų, šoliuoja link savo tikslų aplenkdami visas kliūtis (o gal net turi "nematoma ranką", kuri jiems visas duris attidaro) dažnai jie labai nelaimingi viduj... arba turi tokių sunkumų, apie kuriuos kiti net neįsivaizduoja..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku. Bet apie tokius gan sėkmingai atrodančius žmones spręsti sunku, jei jų nepažįsti. Tačiau kai bendrauji su žmogum ganėtinai nemažą laikotarpį, tikrai pradeda atrodyti, jog jis gyvena puikiai ir be problemų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Eik tiesiai ir nesidairyk i salis :) Gyvenimas ne visiems lengvas, nieko cia nepadarysi :)


    Sandra
    Kur mano raktai?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Taip ir einu visada. Tik pagalvojus, kad teisybė nevisada egzistuoja. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Such cute skirts! I wish I had them all in my closet <3


    Tasia
    http://rufflesandsequins.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. hi sweety thanks so much for the comment:) you have such a cute blog, i'm going to following you!

    Love,
    Nee
    ROSECANDLE11



    GIVEAWAY: GOLD/PINK STATEMENT NECKLACE

    AtsakytiPanaikinti
  7. Lovely pictures :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Trecioje nuotraukyteje koks sijonas fainas!! :)
    http://www.rebekasbeautyworld.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Oj, žinok ne tu viena pykstiesi su mokykla. Man lygiai taip pat sunku su ja susitarti :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. niekad nezinai, koks ju gyvenimas yra is sono, is cia ziurint, viskas atrodo kitaip:) gal i taviski gyvenima kazkas ziuri lygiai taip pat. kazkada snekejom su mergina viena mokykloj ir truputeli apsipykom, ji neislaike liezuvio uz dantu ir taip skaudziai isreze "lengva tau kalbet, kai paciai viskas kaip ant padekliuko" ;D joooo, galvoju, kad ji zinotu... panasiai yra daugumai zmoniu ir vis tiek, turedami viena , jie neturi kazko kito:)

    AtsakytiPanaikinti