2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

A RAY OF SUN

Kuo toliau tuo labiau laukiu Kalėdų. Labiausiai dovanų pirkimo meto, nes tik pasivaikščiojus po parduotuves ir įkvėpus ankstyvos Kalėdų dvasios imu planuoti ką pirkti savo artimiesiams ir kuo palepinti save. Savaitės bėga nesustabdomu greičiu, bet visus darbus pavyksta susiplanuoti iš anksto ir nelėkti pametus galvą į susitikimus ir konferencijas. Dabar atsukus laiką atgal nebūčiau pagalvojus, kad pagaliau galiu nuoširdžiai džiaugtis. Prieš pusę metų buvau likus vienui viena, be jokio palaikymo, be draugų. Ir tik ištvėrus tą pragarą, išmokau būt laiminga, nuoširdžiai džiaugiuosi dėl kitų, netgi dėl tų, kurie išdavė, paliko ar įskaudino. Kartais galvoju, kad per daug šypsaus, bet kitaip negaliu, man tiesiog tai patinka!

Charmant.








10 komentarų:

  1. Labai miela, viskas taip nuoširdžiai, gražiai parašyta. Labai didelė pagarba blogo kūrėjai.:))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš jau baigiu priprasti, kad prieš Kalėdas viskas gyvenime pablogėja ir esu priversta vėl ir vėl pasižadėti, kad Naujais metais būsiu laiminga. Tokiais atvejais, iki tos laimės, atrodo, visai ne daug reikia (kad ir tų nerealiai skaniai atrodančių sausainiukų-eglučių, kurias įkėlei). Svarbiausia įžvelgti tas geras smulkmenas ir poblemos nebeatrodo tokios didelės. Kaip ir šis įrašas. Nuotaikai pablogėjus, būtinai perskaitysiu jį dar kartą. :)


    http://maria-prettythings.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir nenustok sypsotis, nelaimingi ne tie kurie buna vieni, ar lieka iskaudintu, nelaimingi tie, kurie nesugeba susitaikyti ir eiti toliau :) Esi tikra saunuole :)

    Sandra
    Kur mano raktai?

    AtsakytiPanaikinti
  4. aww, panelės ačiū už tokius nuostabius komentarus!

    Laura, neįsivaizduoji, kaip smagu girdėt tokius žodžius! Ačiū!
    Maria, prisimenu ir aš kažkada taip jaučiaus. Tiesiog supratau, kad su laiku viskas ateina tiems kas moka laukti. Su laiku viskas praeina ir po audros visada pasirodo saulė!
    Sandra, tikra tiesa! Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Hi,

    I was looking for interesting blog to follow and I found yours.
    I hope you can visit and follow mine too! See you on my blog!

    Have a great day!

    Regards,
    Rene

    AtsakytiPanaikinti
  6. Love the pictures! That dessert looks so delicious! :)



    Xoxo,

    http://www.sacosha.com/

    AtsakytiPanaikinti
  7. It´s great.

    http://paquetevistasbien.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Love these photos. That pink blush is so nice. Also you obsession of the week is so creaking adorable! I like your outfits.
    I'm following you. Feel free to check out mine

    www.thesanktuary.blogspot.com

    Kisses

    AtsakytiPanaikinti